Επικοινωνήστε μαζί μας
Ξινόβρυση - Πήλιο
Τηλ. : ( + 30 ) 24230 54591
Κιν. : ( + 30 ) 6973 760449
Email: info@leonidaspelion.com

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά. Μπορείτε να κάνετε κράτηση πατώντας εδώ.
Snow

Eστιατόριο

Η Ξυνόβρυση είναι από τα πιο γραφικά και όμορφα χωριά του Πηλίου, με πανέμορφα τοπία και υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ θα βρείτε την Ταβέρνα Λεωνίδας. Ακριβώς πάνω στην πλατεία του χωριού, κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία γεύσεων της Ελληνικής και Πηλιορείτικης κουζίνας, κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο Πήλιο.

Θα γευτείτε καλομαγειρεμένα φαγητά, παρασκευασμένα με τα φρεσκότερα και καλύτερα ποιοτικώς υλικά από τοπικούς παραγωγούς, μαγειρεμένα με τέχνη και μεράκι. Με παραδοσιακές συνταγές και τρόπους παρασκευής που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, θα γευτείτε μοναδικές γεύσεις που θα τις βρείτε μόνο στο Πήλιο, καθώς πολλά από τα μυρωδικά και συστατικά βρίσκονται μόνο σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας.

Πρέπει να δοκιμάσετε την μεγάλη ποικιλία κρεατικών που προσφέρουμε καθώς και τα ψητά μας. Φημιζόμαστε για το σουβλάκι, το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι μας, ενώ το αρνάκι είναι από τις σπεσιαλιτέ μας. Θα συνοδεύσετε το γεύμα σας με καλό κρασί που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς ή το μερακλίδικο τσίπουρο που πάει με όλα.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθισμένοι κάτω από τα πλατάνια απολαμβάνοντας τον ίσκιο και τη δροσιά τους και τον χειμώνα μέσα στον όμορφο εσωτερικό χώρο της ταβέρνας, θα απολαύσετε το καλύτερο φαγητό, με κρασάκι και καλή παρέα στο όμορφο περιβάλλον της Ταβέρνας Λεωνίδας. Στην ταβέρνα μας επικρατεί φιλική ατμόσφαιρα και το οικογενειακό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα παιδάκια όλων των ηλικιών.

Οποιαδήποτε στιγμή περάσετε από την Ξυνόβρυση είτε σαν επισκέπτες είτε γιατί είναι ο χώρος διαμονής κατά την διάρκεια των διακοπών σας, περάστε στην ταβέρνα μας για να σας προσφέρουμε τους καλύτερους μεζέδες και να σας ταξιδέψουμε στις γεύσεις του Πηλίου.